Arealoppmåling

Når du skal kjøpe, selge eller leie ut en bolig er det viktig å vite det nøyaktige arealet for å kunne sette riktig verdi. Takstbransjen har utviklet retningslinjer for arealmåling som gir et solid grunnlag for de fleste situasjoner der man trenger å måle opp areal.

De vanligste feilene som gjøres ved arealoppmåling er manglende kunnskap om måleregler, unøyaktighet ved oppmåling, manglende oversikt og feil fordeling av fellesarealer. Ved å følge takstbransjens retningslinjer for arealmåling, kan man unngå disse feilene og få et korrekt og nøyaktig mål av boligens areal.

Vi hjelper deg med korrekt arealoppmåling. 

Om Sveio Takst

Sveio Takst er en del av Mesterbygg Sveio AS, som eies av Kåre Høyland - en erfaren byggmester med mer enn 20 års erfaring. Mesterbygg Sveio AS er en sertifisert takstbedrift som tilbyr tjenester som eierskifterapport, skadeerstatning, tilstandsvurdering og verdivurdering av boliger. Du kan være trygg på at du vil få profesjonelle og pålitelige tjenester når du velger Mesterbygg Sveio AS og Sveio Takst for dine takseringsbehov.

Din trygghet er viktig for oss!

Adresse

Straumøyvegen 171
5554 Valevåg

Epost

Telefon

916 22 572

    Kåre Høyland er medlem av Byggmestrenes Takseringsforbund. BMTF

    Nettside laget av Geekr | © Mesterbygg Sveio AS | Her er mer om cookies - Her er vår personvernserklæring