Eierskifterapport

BMTFs Eierskifterapport™ er en teknisk tilstandsanalyse som kun utføres av BMTFs-takstmenn som er utdannet gjennom Mesterskolen. BMTF er det eneste forbundet som stiller absolutte krav til sine medlemmer ved opptak til forbundet og utdanning, der en må ha Mesterbrev i byggfag. Dette betyr at forbundet organiserer kun takstmenn med Mesterbrev i byggfag, som dokumenterer at de er bygningssakkyndige med relevant utdanning og praksis etter bestått utdanning gjennom Mesterskolen.

Når du skal selge boligen din, er BMTFs Eierskifterapport™ den beste tryggheten for deg. Konfliktene mellom boligselgere og boligkjøpere har økt betydelig de siste 30 årene, og i 2016 fastslo Forbrukerrådet at så mange som 25% av alle bolighandler ender opp i en eller annen form for konflikt. Men ved å selge boligen med BMTFs Eierskifterapport™, kan du være trygg på at du er unntatt fra denne statistikken, og gi kjøperen en trygg og pålitelig handel.

 

BMTFs Eierskifterapport™ tilbyr mer enn bare en tilstandsrapport

Det er et helhetlig konsept som sikrer en tryggere bolighandel. Ved å kombinere en kvalitetssikret byggekyndig takstmann med en kvalitetssikret tilstandsrapport, gir rapporten selger og kjøper et ærlig og pålitelig grunnlag for handelen. Dette gir en ekstra trygghet og bedre beslutningsgrunnlag for begge parter.

Tilstandsrapporten gir en detaljert beskrivelse av boligens vedlikeholdsmessige status, og angir bygningsdelene sin tilstand i grader av svekkelse. Rapporten baserer seg på NS 3600, og kan integreres i en verditakst ved behov.

BMTFs Eierskifterapport™ er en av flere tilstandsrapporter som kan benyttes ved kjøp og salg av bolig. Vi anbefaler alltid våre kunder å bruke en tilstandsrapport ved salg av bolig, da rapporten kontrollerer bygningsdeler der det ofte kan oppstå konflikter mellom selger og kjøper.

For eneboliger inkluderer rapporten en sjekk av arealmåling, våtrom, rom under terreng, krypkjeller, kjøkken, vinduer/ytterdører, loft, konstruksjon, drenering og tak.

For leiligheter i borettslag og sameier inkluderer rapporten en sjekk av arealmåling, våtrom, kjøkken, vinduer og dører i yttervegg.

BMTFs Eierskifterapport™ gir en ekstra trygghet og bedre beslutningsgrunnlag for både selger og kjøper ved en bolighandel.

Om Sveio Takst

Sveio Takst er en del av Mesterbygg Sveio AS, som eies av Kåre Høyland - en erfaren byggmester med mer enn 20 års erfaring. Mesterbygg Sveio AS er en sertifisert takstbedrift som tilbyr tjenester som eierskifterapport, skadeerstatning, tilstandsvurdering og verdivurdering av boliger. Du kan være trygg på at du vil få profesjonelle og pålitelige tjenester når du velger Mesterbygg Sveio AS og Sveio Takst for dine takseringsbehov.

Din trygghet er viktig for oss!

Adresse

Straumøyvegen 171
5554 Valevåg

Epost

Telefon

916 22 572

    Kåre Høyland er medlem av Byggmestrenes Takseringsforbund. BMTF

    Nettside laget av Geekr | © Mesterbygg Sveio AS | Her er mer om cookies - Her er vår personvernserklæring